17 июня 2019

Ликвидация точки "варки" первитина




Співробітники Центрального відділу поліції припинили діяльність наркопритону, який організував 52-річний житель приватного сектору в центрі міста. Притон був законспірований та функціонував лише для вузького кола наркозалежних.
Отримавши ухвалу суду на проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання мешканця Центрального району, місцеві слідчі та оперативники відправились на вказану адресу. Так, на час візиту правоохоронців, у одному з помешкань на території вказаного двору було виявлено господаря та його гостів. За попередньою інформацією, чоловіки виготовили наркотик та вже встигли його вжити.
У помешканні було знайдено 30 шприців,  частка з яких була заповнена різними видами наркотичної рідини. Все вилучене направили на експертизу.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 с. 317 Кримінального кодексу України "Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів" – Санкція статті передбачає від 3 до 5 років позбавлення волі.