18 июня 2019

День участкового



Дільничні офіцери поліції – це мужні, відважні та сильні духом люди, які щоденно оберігають наш мир та спокій. Несучи службу у прифронтовому місті вони кожного дня захищають людей, надаючи їм захист та підтримку.  З нагоди свята, кожен з офіцерів отримав подяку.
Сьогодні, 18 червня, дільничні офіцери поліції святкують 96-ту річницю з дня створення служби дільничних офіцерів поліції України. Слід зазначити, що їх робота одна з найважчих, адже у обов’язки офіцерів входить захист громадян, охорона публічного порядку та профілактична робота.


У Маріуполі урочистості з нагоди професійного свята правоохоронців відбулися у актовій залі Центрального відділу поліції, де зібралися найкращі дільничні офіцери всього міста.
Особовий склад поліцейських привітав керівник поліції Маріуполя Сергій Бичін.  Підполковник поліції  подякував кожному з правоохоронців за їхнє сумлінне виконання обов’язків та відзначив їх подяками.


Також поліцейських привітали заступник начальника управління патрульної поліції в Донецькій області Олександр Лямцев, голова Центральної районної адміністрації Володимир Петров, заступник голови Приморської районної адміністрації Віктор Каплан та голова Лівобережної районної адміністрації Віктор Очеретін. Гості подякували дільничним офіцерам за їхню службу та відзначили, що саме від їхньої роботи залежить благополуччя у місті.