17 июня 2019

Полицейские помогли пятилетнему мальчику, который заблудился на массовом мероприятии, и нашли ребёнка, потерявшегося на пляже



Безпорадна дівчинка загубилася серед натовпу відпочивальників та не могла знайти місця, де зупинилась із бабусею на відпочинок. На щастя, правоохоронці знайшли малолітню неушкодженою та повернули родичці.
Із проханням знайти онуку до Мангушського відділення поліції звернулась стурбована місцева мешканка. Жінка розповіла, що відпочивала із 5-річною дівчинкою на одному з місцевих курортних пляжів, аж раптом дитина зникла.
За вказаною адресою негайно прибули співробітники Мангушського відділення поліції. Аби не втрачати ні хвилини,правоохоронці почали обстежувати прилеглу територію та опитувати інших відпочивальників, які можливо бачили дитину. Завдяки злагодженій роботі дівчинку було знайдено мінш ніж за годину.
Поліцейські звертаються до всіх батьків, піклувальників та інших родичів, якщо зникла дитина - не гайте часу та одразу звертайтеся по допомогу! Самостійні пошуки, як правило, не пиводять до результатів, а дитина може потрапити у біду. Крім того, приділяйте дітям більш уваги та не залишайте їх без нагляду.


Під час святкового заходу, присвяченому Дню визволення міста  від незаконних збройних формувань, увагу пішого патрулю поліцейських пригорнула маленька дитина, поруч із якою не було жодного з дорослих. Поспілкувавшись із дитиною, правоохоронці з’ясували, що хлопчик насправді загубився та шукає маму, яка з його слів, пішла до крамниці.
Аби знайти матір трирічного малюка, поліцейські повідомили про знайденого зі святкової сцени гучномовцем та сповістили всіх поліцейських, які були задіяні на охороні публічного порядку.
Аби дитина не сумувала, поліцейські посадили її до патрульного автомобіля та відволікали мультиками.
Пошуки родички малюка продовжувались 2 години, аж доки сп’яніла матір не згадала про свою дитину.  Відносно жінки були складені адміністративні матеріали.
Поліцейські звертаються до всіх батьків, піклувальників та інших родичів, якщо зникла дитина - не гайте часу та одразу звертайтеся по допомогу! Самостійні пошуки, як правило, не приводять до результатів, а дитина може потрапити у біду. Крім того, приділяйте дітям більш уваги та не залишайте їх без нагляду. За життя та здоров’я дітей несуть відповідальність батьки або піклувальники!