14 декабря 2019

Более пяти ударов ножом от случайного знакомого: ранее осужденный за убийство окончил пьянку поножовщиной



45-річного маріупольця із ножовими пораненнями було виявлено на одній з вулиць Центрального району. Встановивши свідків, оперативники викрили підозрюваного протягом кількох годин. Речові докази вилучено, зловмисника чекає до 15 років позбавлення волі.


13 листопада, близько 4 години ранку до поліції надійшло повідомлення про те, що на одній з вулиць було виявлено чоловіка із ножомими пораненнями. Ним виявився місцевий мешканець 1974 року народження.
Аби викрити зловмисника, який скоїв даний злочин оперативники Центрального відділу поліції розпочали розшукові заходи та вже протягом кількох годин викрили його. Ним виявився раніше засуджений за вчинення вбивства чоловік 1977 року народження. З'ясувалося, що підозрюваний та потерпілий познайомилися напередодні інциденту. Вчора чоловіки разом вживали алкогольні напої у одному з дворів, та між ними виник конфлікт. Тоді раніше засуджений схопився за ножа та вдарив ним опонента більше 5 разів, після чого покинув місце злочину. Підозрюваного затримано у порядку ст. 208 кримінального процесуального Кодексу України. Наразі чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ознаками  ч. 2 ст. 15 , ч .1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Замах на умисне вбивство).