08 декабря 2019

Полиция VS Закладчица, 1:0 в пользу Полиции: Девушка осталась без "травы, конопли, марихуаны и канабиса"


Понад 35 грамів амфетаміну, 40 грамів "солі", понад 150 грамів канабісу та декілька пакетиків із "марками" - все це було вилучено в 19-річної дівчини. Задокументувати протиправну діяльність маріупольчанки вдалося оперативникам Центрального відділу поліції, які за оперативних заходів встановили, що дівчина приймає участь у незаконному обігу наркотиків.
Під час обшуку місця мешкання маріупольчанки було виявлено понад 3 тисяч зіп-пакетів, які у подальшому призначалися до розфасування наркотичних речовин. Також, було виявлено ізоленту, магніти та електронні ваги які теж служили для виготовлення "закладок".
Наразі всі речовини вилучені та спрямовані на експертизу. У відношенні дівчини відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Їй загрожує до 10 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування. Поліцейські встановлюють канал надходження наркотиків до Маріуполя.